Productora, espectacles medievals i recreacions històriques
Productora, espectáculos medievales y recreaciones historicas
Producer, historical reenacment and medieval performances

Nit de Foc a Santpedor

A mesura que anem treballant, els nostres personatges, fades, ombres, guerrers, van prenent personalitat. Aquest és el cas d' "Arcanus", l'obra d'Alma Cubrae en la que es combina humor, màgia, pirotècnia, lluites, malabars i que cada vegada pren més força. Per els que no ens vau poder veure a la Festa del Foc de Santpedor, ens podreu veure el dissabte 3 d'octubre a Peratallada o el dia 11 d'octubre a Banyoles.

Per molts un rodamón, per altres un visionari, per la majoria un boig. Arcanus ens ensenyarà amb els seus conjurs un món paral.lel al nostre, on l'equilibri entre la llum i la foscor s'ha trencat al morir Drogo, l'últim drac...A medida que vamos trabajando, nuestros personajes, hadas, sombras, guerreros, van tomando personalidad. Este es el caso de "Arcanus", la obra de Alma Cubrae en la que se combina humor, magia, pirotecnia, luchas, malabares y que cada vez toma más fuerza. Para los que no nos pudisteis ver en la Fiesta del Fuego de Santpedor, nos podréis ver el sábado 3 de octubre en Peratallada o el día 11 de octubre en Banyoles.

Para muchos un vagabundo, para otros un visionario, para la mayoría un loco. Arcanus nos enseñará con sus conjuros un mundo paralelo al nuestro, dónde el equilibrio entre la luz y la oscuridad se ha roto al morir Drogo, el último dragón...

1 comentario:

Morwen dijo...

Felicitats, companys!
Endavant amb la vostra feina, treballeu molt i molt bé.
Us esperarem, aviat, a la Taverna de Smaug.