Productora, espectacles medievals i recreacions històriques
Productora, espectáculos medievales y recreaciones historicas
Producer, historical reenacment and medieval performances

ALOJA, I Fira Medieval Fantàstic Banyoles



Fa uns dies, des de l'area de promoció económica de Banyoles, ens van fer arribar la proposta que volien organitzar una fira de caire medieval. De bon principi vam donar el nostre suport a aquesta iniciativa i vam començar a col.laborar amb les organitzadores.

Tot i que en un principi serà una fira modesta, esperem que amb el temps vagi arrelant i que la gent del poble hi participi.

Així doncs, inspirats en el llegendari banyolí, on aloges, dracs, fades, castells enfonsats, pous de les ànimes, prenen vida, i amb el gran llegat medieval que té el poble, tenim el gran plaer de presentar-vos ALOJA, I Fira Medieval Fantàstic de Banyoles.

Us deixem amb un petit spot de la fira, realitzada per el reconegut director amerenc Albert Blanch, que també ens ha fet els cartells de la Fira.

http://www.youtube.com/watch?v=q9S9fJZVlJU

www.albertblanch.com


Hace unos días, desde la area de promoción económica de Banyoles, nos hicieron llegar la propuesta que querían organizar una feria medieval. De buen principio dimos nuestro apoyo a esta iniciativa y empezamos a col.laborar con las organizadoras. Aun que en un principio será una feria modesta, esperamos que con el tiempo vaya arraigando y que la gente del pueblo participe.
Así pues, inspirados en el legendario banyolí, dónde aloges, dragones, hadas, castillos hundidos, pozos de las almas, toman vida, y con el gran legado medieval que tiene el pueblo, tenemos el gran placer de presentaros ALOJA, I Feria Medieval Fantástico de Banyoles.
Os dejamos con un pequeño spot de la feria, realizada por el reconocido director amerenc Albert Blanch.

http://www.youtube.com/watch?v=q9S9fJZVlJU

www.albertblanch.com

No hay comentarios: