Productora, espectacles medievals i recreacions històriques
Productora, espectáculos medievales y recreaciones historicas
Producer, historical reenacment and medieval performances

RESUM

Després d'un intens mes, podem fer una mica de resum de com ha anat tot. Després del Festival Terra de Trobadors i la festa del Foc de Santpedor, ens vau poder veure el dissabte 3 a Peratallada, on vam començar al matí amb ambientacions i tir a l'orc, i al migdia amb l'obra d'"Andrea Kender", a la tarda Torneig d'Herois i al vespre "Arcanus".
El diumenge vam deixar pas als companys d'ACTUA, i nosaltres ens vam centrar amb l'exposició de Cavallers Catalans.A la setmana següent estàvem actuant en la nostre ciutat natal, Banyoles. Que per primer cop es presentava Aloja, I Fira Medieval Fantàstica. Tot i que la fira en si va ser més aviat modesta, la gent es va abocar i va respondre molt positivament, esperem doncs, que el nostre granet de sorra hagi ajudat a impulsar aquesta fira, que de ben segur molt aviat serà un referent en el món fantàstic-medieval.
També donar les gràcies als nous amics de la taberna de Jabba, en Megol Neki, en Hagrit i l'Oliva, (en la foto es pot veure com fem amistat) per la seva ajuda i per els bons moments que vam passar.

A la semana siguiente estábamos actuando en nuestra ciudad natal, Banyoles. Que por primera vez se presentaba Aloja, I Feria Medieval Fantástica. Aun cuando la feria en sí fue más bien modesta, la gente se abocó y respondió muy positivamente, esperamos pues, que nuestro granito de arena haya ayudado a impulsar esta feria, que de bien seguro muy pronto será un referente en el mundo fantástico-medieval.
También dar las gracias a los nuevos amigos de la taberna de Jabba, en Megol Neki, Hagrit y Oliva, (en la foto se puede ver como estamos amigando) por su ayuda y por los buenos momentos que pasamos.


Finalment vam acabar amb l'Obra de "Drogo, l'últim drac de l'Estany"
Finalmente acabamos con la Obra de "Drogo, el último dragón de l'Estany"


Les fotos són obra de Harold Abellan.


No hay comentarios: