Productora, espectacles medievals i recreacions històriques
Productora, espectáculos medievales y recreaciones historicas
Producer, historical reenacment and medieval performances

GENERAL MORAGUESTot i que el nostre punt fort és l'època medieval de vegades fem altres èpoques i més si es tracta d'un documental històric. És el cas de "General Moragues, l'heroi oblidat" , una producció de Zeba produccions en la qual ens remuntem en l'any 1714, on els partidaris del rei d'Àustria s'enfronten la corona Borbona. La tràgica vida de Josep Moragues natiu de Sant Hilari Sacalm, que va tenir un paper molt important en el desenllaç de la nostra història, ha estat explicada pel gran director i bon amic amerenc Albert Blanch.
Durant 2 dies vam estar gravant en els locals d'AC i amb la tècnica del croma key.
Agrair novament a la cinquantena d'extres, a part dels Miquelets de Catalunya i la gent de Moià per la seva participació en el rodatge.
El projecte es troba en període de post-producció, us anirem informant.
Diuen que els Miquelets són descendents dels almogàvers, doncs... Despertaaaaa Ferroooo!!
+ info: http://avui.elpunt.cat/noticia/article/5-cultura/19-cultura/310590-rememorar-un-heroi.html

A pesar de que nuestro punto fuerte es la época medieval a veces hacemos otras épocas y más si se trata de un documental histórico. Es el caso de "General Moragues, el héroe olvidado" , una producción de Zeba producciones en la cual nos remontamos en en el año 1714, donde los partidarios del rey de Austria se enfrentan la corona Borbona. La trágica vida de Josep Moragues nativo de Sant Hilari Sacalm, que tuvo un papel muy importante en el desenlace de nuestra historia, ha sido explicada por el gran director y buen amigo amerenc Albert Blanch. Durante 2 días estuvimos grabando en los locales de AC y con la técnica del croma key.
Agradecer nuevamente a la cincuentena de extras, aparte de los Miquelets de Cataluña y la gente de Moià por su participación en el rodaje.
Dicen que los Miquelets son descendentes de los almogávares, pues... Despertaaaaa Ferroooo!!

No hay comentarios: