Productora, espectacles medievals i recreacions històriques
Productora, espectáculos medievales y recreaciones historicas
Producer, historical reenacment and medieval performances

El "GRAN"

Finalment s’ha fet públic, TV3 emetrà un documental basat en Pere II dit "el Gran" en el qual Alma Cubrae ha participat en la recreació històrica.

Capells de ferro, gambesons, mantellets, camals, brefoneres i molts altres complements han estat aportats pel nostre grup en el projecte, a més dels figurants i actors.

Aquest cop Lord Mordekay ha deixat la seva armadura a l' armari per donar vida al fill de Jaume I. Enguany l'escenari ha estat les terres valencianes de Montesa on encara segueix en peus el castell on el rei va posar setge.

El documental encara no té data d' estrena però es calcula que serà cap a finals d' estiu. Una possible data seria l’11 de setembre, coincidint amb la diada.

Ja us anirem informant.
Finalmente se ha hecho público, TV3 emitirá un documental basado en Pere II "el Grande" en el que Alma Cubrae ha participado en la recreación histórica. Cascos de hierro, gambesones, “mantellets”, “camals”, “brefoneres” y otros muchos complementos han sido aportados por nuestro grupo en el proyecto, además de los figurantes y actores. Este vez Lord Mordekay ha dejado su armadura en el armario, para dar vida al hijo de Jaume I. En esta ocasión el escenario ha sido las tierras valencianas de Montesa dónde todavía sigue en pie el castillo dónde el rey puso asedio. El documental todavía no tiene fecha de estreno pero se calcula finales que será a finales de verano. Una posible fecha sería el 11 de septiembre, coincidiendo con la fiesta oficial de Cataluña. Ya os iremos informando.

No hay comentarios: