Productora, espectacles medievals i recreacions històriques
Productora, espectáculos medievales y recreaciones historicas
Producer, historical reenacment and medieval performances

SABADELL mala PELLMedievàlia ha estat la darrera parada de l'Exposició de Cavallers Catalans.

Potser ha estat el temps, la ubicació, la crisi o fins i tot la final de la lliga, però aquesta vegada hi ha hagut menys visitants que de costum.

Però bé, al mal temps bona cara. I el millor, un cop més, ha estat poder parlar amb els seguidors d’Alma Cubrae que ens han vingut a veure i a interessar-se pels nous projectes que tenim entre mans.

També les noves i molt interessants amistats que hem fet en aquesta aventura. Us deixem amb un parell de fotografies impressionants que ens va fer en Txema Lacunza de Sabadell.

Medievàlia ha sido la última parada de la exposición de Caballeros Catalanes. Quizás haya sido el tiempo, la ubicación, la crisis o incluso la final de la liga, pero esta vez han pasado menos visitantes que los de costumbre. Pero bien, al mal tiempo buena cara. Lo mejor, una vez más, ha sido poder hablar con los seguidores de Alma Cubrae, que nos han venido a ver y ha interesarse por los nuevos proyectos que tenemos entre manos. También las nuevas, y muy interesantes, amistades que hemos hecho en esta aventura. Os dejamos con un par de impresionantes fotografías que nos hizo en Txema Lacunza, de Sabadell.

1 comentario:

aresbcn dijo...

cuando te haga falta un doble avisame..no veas la koña k me han hecho hoy con la foto de elperiodico..salutacions