Productora, espectacles medievals i recreacions històriques
Productora, espectáculos medievales y recreaciones historicas
Producer, historical reenacment and medieval performances

ABRIL PLUJÓS

Calonge ha estat l'escenari de la nostra darrera aventura, un cap de setmana on la pluja ha fet acte de presència. Durant dissabte es va poder gaudir d'un magnífic dia, però el diumenge hi van haver estones de tot, sol, núvol, pluja... en tot cas a nosaltres res ens para, i vam lluitar sota la pluja amb un terra enfangat, però això si, ens ho vam passar de conya!
Agraïm a la gran quantitat de gent que es va quedar sota la pluja per poder gaudir del nostre torneig d'herois.
Altres activitats que vam dur a terme van estar el Tir a l'Orc, l'Arnés blanc i la nostra reconeguda Exposició de Cavallers.

Calonge ha sido el escenario de nuestra última aventura, un fin de semana dónde la lluvia ha hecho acto de presencia. Durante el sábado se pudo disfrutar de un magnífico día, pero el domingo hubieron ratos de todo, sol, nubes, lluvia... en todo caso a nosotros nada nos para, y luchamos bajo la lluvia y con el barro, pero esto si, nos lo pasamos de genial! Agradecemos a la gran cantidad de gente que se quedó bajo la lluvia para poder disfrutar de nuestro torneo de héroes.
Otras actividades que llevamos a cabo fueron el Tiro al Orc, el Arnés blanco y nuestra reconocida Exposición de Caballeros.

1 comentario:

Kilian Stark dijo...

Hola,

Us vaig estar veient a Calonge, el dissabte del Mercat. Enhorabona per l'espectacle. Ens va agradar molt tant a mi con a la meva dona i filla. Aviam si m'espavilo i en faig un resum al meu blog. Sereu a Montblanc per casualitat la propera setmana?

Salutacions i segui fent tan bona feïna,

Kilian