Productora, espectacles medievals i recreacions històriques
Productora, espectáculos medievales y recreaciones historicas
Producer, historical reenacment and medieval performances

RACÓ DE L'ARTISTA

Fa poc, vam estar a St. Esteve de Palautordera, on per primer any es feia la fira medieval. Allí vam compartir l'estada amb els nostres bons amics els Berros de la Cort.
Des de el nostre bloc aprofitem per saludar a la gent de l'institut, que tenia la parada per fer calers pel viatge final de curs, en especial a la Núria Pagès i a la Marina Hidalgo, dues joves il.lustradores que ens han fet arribar un dibuix inspirat en un dels personatges d'Alma Cubrae, el caragirada d'en Martí Llenguatravada, a les quals els hi augurem un bon futur.
A partir d'ara crearem una carpeta en el nostre facebook on tothom qui volgui, ens podrà fer arribar els dibuixos dels seus personatges preferits, el brutal Lord Mordekay, el gran Igor el Boig, el simpàtic Guifré de Xafarrocs, la sensual Ivy o d'en Bernat, en Berenguer, l'Arcanus, en Martí, etc..o fins hi tot el nostre gran tècnic de so... , i del nostre guanyador en Jean Paul!
Hace poco estuvimos en St. Esteve de Palautordera, dónde por primer año se hacía la feria medieval. Allí compartimos la estancia con nuestros buenos amigos los Berros de la Cort. Desde nuestro bloque aprovechamos para saludar a la gente del instituto, que tenía la parada para hacer "pelas" para el viaje de fin de curso, en especial a Núria Pagès y a la Marina Hidalgo, dos jóvenes il.lustradoras que nos han hecho llegar un dibujo inspirado en uno de los personajes de Alma Cubrae, el caragirada de Martí Llenguatravada, a las cuales les auguramos un buen futuro.
A partir de ahora crearemos una carpeta en nuestro facebook donde todo el mundo, quien quiera, nos podrá hacer llegar los dibujos de sus personajes preferidos, el brutal Lord Mordekay, el grande Igor el Loco, el simpático Guifré de Xafarrocs, la sensual Ivy o Bernat, Berenguer, el loco Arcanus, Martí, etc..o hasta el de nuestro gran técnico de sonido... , y de nuestro ganador Jean Paul!

No hay comentarios: