Productora, espectacles medievals i recreacions històriques
Productora, espectáculos medievales y recreaciones historicas
Producer, historical reenacment and medieval performances

2n Homenatge a l'Almirall Cristòfor Colom i a la Marina Catalana


Els passats 31 de Juliol, 1 i 2 d'agost vam participar en el 2on homenatge a Cristòfor Colom i a la Marina Catalana.
El divendres vam tenir el plaer d'encapçalar la cercavila d'obertura de l'homenatge, i de fer el pregó de la Festa Major de Pals, juntament amb l'associació de recreació històrica A.C.H.A..
A la mitjanit ens vam transformar en personatges de l'època per teatralitzar una visita guiada per la vila de Pals. Vam representar situacions i moments de diversos personatges abans que l'Almirall Cristòfor embarqués cap al nou món.
Dissabte a la tarda es van realitzar els actes principals de l'homenatge on vam participar en el seguici de l'Almirall pels carrers de Pals, on fou rebut pel virrei i beneït a l'església de Sant Pere.
Finalment diumenge el seguici va acompanyar a l'almirall fins a la platja de Pals, d'on haviem d'embarcar, però degut al temporal no es va poder dur a terme.



Los pasados 31 de Julio, 1 y 2 de agosto participamos en el segundo homenaje a Cristòfor Colom y a la Marina Catalana. El viernes tuvimos el placer de encabezar el pasacalle de apertura del homenaje, y de hacer el pregón de la Fiesta Mayor de Pals, junto con la asociación de recreación histórica A.C.H.A. A la medianoche nos transformamos en personajes de la época para teatralitzar una visita guiada por la vila de Pals. representamos situaciones y momentos de varios personajes antes de que el Almirante Cristòfor embarcara hacia al nuevo mundo. Sábado por la tarde se realizaron los actos principales del homenaje, dónde participamos en el cortejo del Almirante por las calles de Pals, donde fue recibido por el virrei y bendecido en la iglesia de San Pedro. Finalmente, domingo, el cortejo acompañó al almirante hasta la playa de Pals, de dónde tenia que embarcar, pero debido al temporal no se llevó a término.



A banda de la propia festa, vam tenir el plaer de compartir molts bons moments i experiències amb uns nous companys d'armes, els A.C.H.A., les sigles de Asociación Cultural Histórica Aragonés.
Durant els matins vam tenir temps de fer unes escapades a la platja i entre hores vam poder compartir coneixements sobre recreació històrica, i a la nit, de concert amb l'orquestra Di-Versiones.
Desde Alma Cubrae us enviem salutacions a tots els membres d'A.C.H.A.! A Reveure companys d'armes!




A parte de la propia fiesta, tuvimos el placer de compartir muchos buenos momentos y experiencias con unos nuevos compañeros de armas, los A.C.H.A. las siglas de Asociación Cultural Histórica Aragonés. Durante las mañanas tuvimos tiempos de hacer unas escapadas a la playa y entre horas pudimos compartir conocimientos sobre recreación histórica, y por la noche, de concierto con la orquesta Di-Versiones. Desde Alma Cubrae os enviamos saludos a todos los miembros de A.C.H.A.! Hasta la vista compañeros de armas!



Amb la gent d' A.C.H.A.,

Aquí us deixem el seu link: http://www.achamedieval.es/


1 comentario:

Anónimo dijo...

Hvala za intiresnuyu iformatsiyu