Productora, espectacles medievals i recreacions històriques
Productora, espectáculos medievales y recreaciones historicas
Producer, historical reenacment and medieval performances

Activitats infantils al Festival Ludivers de Girona

Aquest cap de setmana hem participat en la II edició del Festival de les Cultures de la Imaginació de Girona, un festival lúdic on s'hi engloben diverses temàtiques en funció dels planetes que giren entorn de la imaginació, la creativitat, la diversió, l'empatia, l'emprenedoria, l'aprenentatge i el coneixement. La idea és vincular el joc i la joguina a l'epicentre de la vida ciutadana.

Hem realitzat diverses activitats infantils com ensenyar les tècniques bàsiques d'esgrima medieval. Els més petits també han pogut gaudir del Tir a l'Orc, una activitat on han de provar puntaria per tocar a un personatge caracteritzat d'orc.

Vídeo resum de les activitats que es varem realitzar durant el festival:


Activitat de Tir a l'Orc
Activitat d'esgrima 

Tallers infantils 

Este fin de semana hemos participado en la II edición del Festival de las Culturas de la Imaginación de Girona, un festival lúdico dónde se agrupan distintas temáticas en función de los planetas que giran entorno a la imaginación, la creatividad, la diversión, la empatia, la emprenadoria, el aprendizaje y el conocimiento. 
La idea es vincular el juego y los juguetes en el epicentro de la vida ciudadana. 


Hemos realizado distintas actividades infantiles como enseñar las técnicas básicas de esgrima medieval. Los más pequeños también han podido disfrutar del Tiro al Orco, una actividad donde tienen que probar punteria para tocar a un personaje caracterizado de orco. Video resumen de las actividades que se realizaron durante el festival: 


No hay comentarios: