Productora, espectacles medievals i recreacions històriques
Productora, espectáculos medievales y recreaciones historicas
Producer, historical reenacment and medieval performances

AIGUAVIVA, POBLE DE BONS HOMESAl costat de Girona hi ha un poblet anomenat Aiguaviva, el qual, en època de l'edat mitjana era refugi de Templers. Al cap dels anys Aiguaviva rememora el temps en què els bons homes es passejaven per aquelles terres i carrers.
Alma Cubrae va celebrar el torneig d'Herois en motiu de la V Fira dels Templers. A més es van poder veure exhibicions d'aus, tir a l'arc, demostració d'oficis. Tot hi ser una fira petitona, aquest any, ens complau haver vist una major participació tant a nivell de visitants, com a nivell d'activitats en la fira.

Us deixo amb un dels personatges que va lluitar a Aiguavivia i que gairebé arriba a la final...Igor el Boig...


Al lado de Gerona hay un pueblecito nombrado Aiguaviva, el cual, en época de la edad media era refugio de Templarios. Al cabo de los años Aiguaviva rememora el tiempo en qué los buenos hombres se paseaban por aquellas tierras y calles.
Alma Cubrae celebró el torneo de Héroes en motivo de la V Feria de los Templarios. Además se pudieron ver exhibiciones de aves, tiro en el arco, demostración de oficios. Aún que sea una feria pequeñita, este año, nos complace haber visto una mayor participación tanto en nivel de visitantes, como en nivel de actividades en la feria.

Os dejo con uno de los personajes que luchó en
Aiguavivia y que casi llega a la final... Igor el Loco ...

1 comentario:

Bru dijo...

Aquest guantelets són nous, no? La armadura queda molt impressionant amb aquest nou complement!