Productora, espectacles medievals i recreacions històriques
Productora, espectáculos medievales y recreaciones historicas
Producer, historical reenacment and medieval performances

Sant Mer 2010

Doncs sí, el primera actuació de l'any, ja tot un clàssic, l'Aplec de Sant Mer.
En el bonic paratge de Cornellà del Terri es troba l'ermita de Sant Mer, dedicada a aquest sant i on cada any es fa una trobada. Són moltes les llegendes que parlen de Sant Mer, però la més coneguda és la de Sant Mer i el Drac.
Des de fa uns anys Alma Cubrae fem la nostra versió de la llegenda, on els millors guerres de Carlamany s'enfronten en combat per tenir el dret de lluitar contra la terrible fera.
De nou agrair a tota la gent que ens segueix!!Pues sí, la primera actuación del año, ya un clásico, el Aplec de Sant Mer. En el bonito paraje de Cornellà del Terri se encuentra la ermita de Sant Mer, dedicada a este santo y dónde cada año se hace un encuentro. Son muchas las leyendas que hablan de Sant Mer, pero la más conocida es la de Sant Mer y el Dragón.
Desde hace unos años Alma Cubrae hacemos nuestra versión de la leyenda, donde los mejores guerreros de Carlamany se enfrentan en combate para tener el derecho a luchar contra la terrible fiera. De nuevo agradecer a toda la gente que nos sigue!!


No hay comentarios: